Zákaznícka linka: +421 940 410 410

Publikované 23. júna 2022

od 1.7.2022 bude v platnosti nová zmena legislatívy, pri ktorej je nutné využívať funkcionalitu zaokrúhľovania 1 a 2 centových mincí pri predaji tovaru, hlavne teda, pokiaľ máte predajné položky končiace inak ako celou sumou alebo 5 centami. 

Táto zmena sa týka v zásade všetkých prevádzok, ktoré ORP pokladne využívajú, avšak rôzny výrobcovia pokladní sa k tejto zmene postavili “po svojom”. A tak zákazníci zisťujú, že kúpou pokladne bez ďalších mesačných poplatkov sa platenie nekončí – za servisy, update, zákaznícku linku – za všetko sa platí. Len to niekto zabudol spomenúť…

Prečo o tom píšeme?

Často sa stretávame s otázkou, prečo by mal klient platiť za svoje pokladničné riešenie, že predsa sú na trhu aj riešenia, ktoré nemajú mesačný poplatok. Predsa ste si pokladňu kúpili za veľa peňazí a nechcete už platiť nič navyše a iné riešenia vám to umožnia – teda, skutočne to máte zadarmo?

U nás za aktualizáciu neplatíte – prečo je to tak?

V našom prípade vždy dodržíme to, čo deklarujeme a na čom sa dohodneme – v mesačnom balíčku (už od 12€ mesačne), nie je nutné vykonávať žiadne “povinné” servisné prehliadky, žiadne spoplatnené softvérové update, v cene je podpora priamo od nás ako výrobcu pokladne, kde sa viete dovolať (teda problém rieši priamo osoba, ktorá vie váš problém vyriešiť) a tiež vám sprístupníme vždy nové funkcionality, ktoré naši programátori spravili pre gastro, ale aj retailových klientov.

Postup aktualizácie v skratke:

  1. Zavoláte na zákaznicku linku 0905904533 alebo vás budú kontaktovať kolegovia
  2. Kolegovia vám nahrajú novú verziu aplikácie Papaya POS (zhruba 10 minút práce)
  3. Pokladňu môžete používať a budete mať aktívnu funkciu zaokrúhľovania.

AKTUALIZÁCIE VYKONÁVAME PRE VŠETKÝCH KLIENTOV A TÝM SA MÔŽE STAŤ, ŽE KOLEGOVIA NEBUDÚ MOŽNO VEDIEŤ REAGOVAŤ HNEĎ A DOHODNÚ SI S VAMI INÝ DÁTUM A ČAS – ďakujeme za pochopenie:)